Project Description

Van Liere plantencentrum heeft een puur en natuurlijk huisstijl

WAARMEE HUN BASIS ASSORTIMENT WORDT VERBEELD

logo-brand-2-build

Het design

Voor de vormgeving van het logo was het dus belangrijk om terug te keren naar de basis van planten. Daarbij was het ook belangrijk dat het beeldmerk voor iedereen eenduidig is. Dit alles heeft er voor gezorgd dat er een heel simplistische vorm van een blad ontworpen is waarbij er voor gekozen is het aan te snijden tot een punt waarop het nog steeds herkenbaar is als een blad. Dit laatste geeft de mogelijkheid om met het beeldmerk te spelen en bijvoorbeeld als illustratie kader te gebruiken. Waardoor de huisstijl niet saai wordt.

  • Logo design

  • Simplistisch design

Designs

Voor van Liere Plantencentrum was het belangrijk dat er banieren ontworpen werden, want die zijn belangrijk om de aandacht van het voorbijgaande verkeer te trekken. Bij van Liere bestaat het assortiment voornamelijk uit planten die zich thuis voelen in de Zeeuwse klei, deze soorten zijn daarom ook gekozen om te verbeelden op de banieren, zodat ze prfect passen bij van Liere Plantencentrum .

Print design
Branding

Resultaat

Van Liere Plantencentrum zit op een plaats waar de Zeeuwse wind vrij spel heeft en de banieren moeten dus regelmatig vervangen worden, door een selectie van seizoensbloeiers op de banieren af te beelden kan van Liere goed aansluiten bij het assortiment wat volop voorradig is.

logo-brand-4-life
logo-brand-4-life