Project Description

De huisstijl van Puk stoelmassage straalt kracht en positiviteit uit

TYPISCH ZOALS PUK IS

logo-brand-2-build

Het design

Om Puk en haar diensten te onderscheiden, ben ik bij het ontwerpen van de huisstijl zo dicht mogelijk bij haar persoonlijkheid gebleven. Puk gaf namelijk aan dat ze graag mensen helpt en dat ze gek is op zonnebloemen. Dit laatste kenmerk was niet de enige reden waarom er voor een zonnebloem als beeldmerk is gekozen. Een andere reden was dat de mooie ronde en open bloemkelk perfect de openheid en toegankelijkheid van Puk haar stoelmassages verbeeldt. En verder straalt een zonnebloem kracht en positiviteit uit, wat ook weer typisch Puk is. Om van het logo een mooi geheel te maken is voor de naam van Puk een font met natuurlijk elementen gebruikt.

  • Logo design

  • Illustratie

Designs

Voor de huisstijl van Pukstoelmassage zijn naast het logo ook een visitekaartje, briefpapier, envelop en een folder ontwikkeld. Hierbij werd voor de folder nog een extra beeld, van een puzzelstukje, ontwikkeld. Dit puzzelstukje verbeeldt het ontbrekende stukje van behandeling van hun klachten waar ze naar op zoek waren. De lijntekening kan zowel als zelfstandig beeld of als uitsnede in een vlak gebruikt worden waardoor het flexibel ingezet kan worden.

Graphic design
Print design

Resultaat

Voor Puk stoelmassage is een folder als marketingtools ontworpen. Puk krijgt ook veel nieuwe klanten via mond tot mond reclame. Ze verlaat zelf ook nooit het huis zonder visitekaartjes zodat ze iedereen die geïnteresseerd haar contactgegevens geven.

logo-brand-2-build
logo-brand-2-build
logo-brand-2-build