Project Description

De huisstijl van Committed is zakelijk en divers

WANT DIT IS WAT ER VERWACHT WORDT VAN MANAGMENTONDERSTEUNING

logo-brand-2-build

Het design

Committed wil met haar nieuwe huisstijl haar diensten ondersteunen. En dit door middel van het uitstralen van diversiteit en groei. Voor het ontwerp is inspiratie opgedaan in de natuur, door middel van de ontwikkeling van natuurlijke vormen en groei te analyseren. Het ontplooien van de eerste blaadjes van een plant is heel fascinerend en herkenbaar net als de enorme groeischeut die een jonge plant doorstaat. Op basis van deze bevindingen is een simplistische verbeelding hiervan ontworpen die als beeldmerk voor het logo dient. Tevens is de stippellijn, de verbeelding van het groeien, ook goed losstaand te gebruiken om een structuur te vormen die voor herkenning zorgt.

  • Logo design

  • Brainstormen

  • Simplistisch design

Designs

Committed organiseerd ook workshops en kennisdagen, zodat tips en tricks uitgewisseld kunnen worden en het niveau van management ondersteuning verbeterd wordt. Hiervoor zijn diverse thema’s uitgewerkt, uitnodigingen gemaakt en giftcards ontworpen.

Graphic design
Illustratie

Resultaat

Committed heeft met haar nieuwe huisstijl een flexibele basis voor haar werkzaamheden en workshops in handen en kan hierdoor actief bezig blijven in het vakgebied managementsupport.

logo-brand-4-life
logo-brand-4-life
logo-brand-4-life