Project Description

De Brand 2 Build huisstijl helder en zakelijk

DE KERNWAARDEN VAN BRAND 2 BUILD ALS UITGANGSPUNT

logo-brand-2-build

Het design

De basis voor het design werd gebaseerd op het feit dat Brand 2 Build van korte lijntjes houdt en als doel heeft met zijn service bedrijven naar een hoger niveau te brengen. Die kernwaarden zijn verbeeld via een helder en open lettertype en door middel van een illustratie vanuit kikkerperspectief gezien. Door het spelen met de kleur helder blauw en licht grijs is er een dynamische huisstijl ontstaan. Dit maakt het design compleet want zowel het speelveld waarin Brand 2 Build werkt en de projecten die het ondersteunt zijn verre weg van standaard.

  • Logo design

  • Huistijl design

  • Illustratie

Designs

Voor Brand 2 Build zijn de diverse marketingtools vormgegeven. Allereerst was er behoefte aan herkenbaar briefpapier en enveloppen. Zodat de schriftelijke communicatie bij aflevering en in archivering snel terug te herkennen is. Daarom is er voor aflopende beeldelementen en achtergrond kleur gekozen bij de vormgeving. Dit om de herkenbaarheid te vergroten en het merk Brand 2 Build op te laten vallen in de massa. Voor het gebruikersgemak zijn hiervoor brief-, offerte, factuur en envelopsjablonen aangeleverd.

Graphic design
Statonairy design
Sjabloon design

Resultaat

Brand 2 Build heeft een complete huisstijl met alle basis elementen tot zijn beschikking, zodat alle communicatie die hij heeft rondom zijn projecten automatisch het merk Brand 2 Build versterkt. Er is intussen een zuster bedrijf Brand 4 Life opgericht. Ook hiervoor is een logo en stationary ontworpen.

logo-brand-2-build
logo-brand-2-build
logo-brand-2-build
logo-brand-2-build
logo-brand-4-life
logo-brand-2-build